O nas

O NAS

INSTRUMENTAL.KO je zasebna glasbena šola na Ptuju. Njen ustanovitelj je priznani slovenski akademski pedagog in glasbenik Marko Korošec. Za seboj ima dve desetletji bogatih pedagoških izkušenj, poučeval je v številnih javnih in zasebnih glasbenih institucijah, za otroke in mladino pa organiziral in izvedel številne koncerte, delavnice in poletne šole. Hkrati se je podal na področje glasbene terapije, pisal glasbo za otroške in mladinske projekte ter se pojavil na radiu in televiziji. Izobrazil in navdušil je veliko mladih glasbenikov, ki so se odločili za študij glasbe in instrumentov doma in v tujini, danes pa so bolj ali manj prepoznavni na slovenski glasbeni sceni kot glasbeniki ali pedagogi. Marko se že od vsega začetka posveča formalnemu in neformalnemu izobraževanju na individualni in skupinski ravni, svoje znanje ter ideje pa prenaša na mlajše mentorje oziroma sodelavce.

Strokovno izobraženi mentorji glasbene šole INSTRUMENTAL.KO smo glasbeniki, ki tudi sami aktivno nastopamo. Naše poučevanje temelji na sodobnem pedagoškem pristopu, ki se napaja v različnih glasbenih žanrih (rock, pop, blues, metal, jazz, muzikal, klasična glasba, world music in ljudska glasba, popevke itd.). 

Vam ali vašemu otroku se posvetimo z vso pozornostjo, že ob vpisu prisluhnemo njegovim željam, kasneje pa se skupaj odločimo za učni program, ki se bo izvajal celotno šolsko leto. 

Naš namen je motivirati in izobraziti različne ciljne skupine učencev, ne glede na starost, glasbene interese ali želje. Naši cilji so osebni glasbeni razvoj posameznika ali skupine, pridobivanje odrskih izkušenj in premagovanje treme v glasbeni šoli ali izven nje. Potrudili se bomo in za vas poskrbeli z najlepšimi barvami, kot jih premore le mavrica.

© Instrumental.ko 2023